f
_

Haartrends voorjaar 2013

Artikel Kapsalon Pascalle - Haartrends voorjaar 2013

Gimme some proof!
(Hilversum, 5 mei 2013) – Summerproof, waterproof, colourpoof; met de kapsels uit de nieuwe
Haarlijn ‘Proof’ is je haar klaar voor het komend seizoen. Bij Kapsalon Pascalle hebben ze alle nieuwe modellen en benodigde technieken al helemaal in hun vingers!

Lianne-zw-kleinMet ‘Proof’ laat (naam salon) zien hoeveel vakmanschap de salon in huis heeft. Natuurlijk weten ze er alles van de laatste haartrends en zorgen ze ervoor dat je kapsel deze zomer perfect aansluit op het modebeeld. Maar ook ervaar je na een bezoek aan de salon wat een goede coupe en de juiste verzorging doen voor de kwaliteit van je haar: het valt beter, voelt fijner aan, je kleuring blijft lang mooi en het model blijft lang intact. Klinkt goed, toch?

Bekijk de fotogallerie met de laatste trends.

Haar waar je blij van wordt
Na de grafische modellen van het afgelopen najaar zie je dit seizoen meer lucht en beweging in het haar. Dit komt doordat het veel verschillende tussenlagen krijgt via een speciale knip- en snijtechniek. Alsof er een zacht zomerbriesje doorheen blaast… Qua kleur is het deze zomer allemaal wat gedurfder dan de afgelopen seizoenen (alleen als jij dat wilt, natuurlijk). Helemaal hip is een haaraanzet in pasteltinten zoals zachtblauw, -groen, -roze of –paars; kleuren die je dit voorjaar ook terugziet in de mode. Daar tegenaan worden meer uitgesproken contrastkleuren gezet zoals indigo, violet of aubergine. Die worden op geraffineerde wijze door het haar verspreid en dat versterkt het losse effect van de geknipte laagjes. En het fijne is: zo’n kleuring is sneller gefixt dan je verwacht. Kapsalon Pascalle heeft zulke goede producten en beschikt over zulke handige technieken dat je er echt geen uren voor in de stoel hoeft te zitten.

Groot voordeel van al die laagjes in je haar dit seizoen, is dat je daardoor ontzettend veel kanten op kunt qua styling. Kapsalon Pascalle heeft allerlei gemakkelijke, kwalitatief hoogwaardige stylingproducten die je haar precies de goede stevigheid, fixatie, beweging of glans geven. Zo past je nieuwe haar altijd perfect bij hoe je je voelt, wat je draagt en waar je heen gaat. And that’s a proof!

Lees eerst onze disclaimer voor overname van beeld en artikelen.

Share