top of page

Retour beleid

Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? Helaas kan dat gebeuren. U heeft de volgende opties om te ruilen en retourneren.

 

Ruilen

U kunt uw item(s) ruilen door een mailtje te sturen naar info@kapsalonpascalle.nl waarin u uw naam, ordernummer, product en de maat of naam van het item waarvoor u het wilt ruilen vermeldt. Vermeld dit ook op de pakbon die u mee naar ons terugstuurt. U kunt daarna het product gemakkelijk naar ons terug sturen. We dienen het product binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. Wanneer u een artikel naar ons retour stuurt (op eigen kosten) gaan we er van uit dat u het artikel slechts in die mate uitpakt om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Wanneer we de artikelen hebben ontvangen zullen we de artikelen ruilen en sturen we het juiste item naar u op, deze kosten betalen wij.

U kunt de item(s) ook ruilen in de winkel. Vergeet dan niet de pakbon mee te nemen.

 

Retourneren

Meld uw retourzending aan door een mailtje te sturen naar info@kapsalonpascalle.nl en vermeld daarin uw naam, ordernummer, product en met voorkeur ook de reden van de retour. U kunt daarna het product gemakkelijk naar ons terug sturen. We dienen uw retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. Wanneer u een artikel naar ons retour stuurt (op eigen kosten) gaan we er van uit dat u het artikel slechts in die mate uitpakt om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Indien u het retour wilt sturen dient u het product met alle geleverde toebehoren + pakbon en in de originele staat en verpakking naar ons te retourneren. We zullen het bedrag daarna weer terug op uw rekening storten.

U kunt de retour ook naar de winkel brengen, dit scheelt in retourkosten. We verwerken de retour dan hetzelfde als een webshopretour en zullen we het geld terug op uw rekening storten.

 

 

 

U kunt het pakketje retour sturen naar:

 

Kapsalon Pascalle

Bussumerstraat 29

1211 BH Hilversum

bottom of page